Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Özel’den Büyükerşen’e hürmet

Özel’den Büyükerşen’e hürmet
6 Kasım 2023 19:08
A+
A-

Eski Başbakan Bülent Ecevit’in ölümünün 17’nci yılında düzenlenen anma törenine katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ecevit’in kabrine karanfil bıraktı. CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel de anma sonrası düzenlenen buluşmada karşılaştığı Büyükerşen’in elini öperek selamlaştı ve ikili bir süre sohbet etti.
Türk siyasetinin unutulmaz ismi eski Başbakanlardan Bülent Ecevit, ölümünün 17’nci yılında Devlet Büyükleri Mezarlığı’nda düzenlenen törenle anıldı.

Ecevit Vakfı tarafından rahmetli Bülent Ecevit ve eşi Rahşan Ecevit’in anıldığı törene katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ecevit’in mezarına karanfil bıraktı. CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı da törene katıldılar.

Burada Ecevit’leri sevenlerin isteği üzerine anılarını anlatan Büyükerşen daha sonra törene katılan Ecevit dostları ile birlikte mezarlıktaki Karadeniz Parkı’na geçti.

Ecevit’lerin dostlarının anılarını paylaştığı buluşmaya CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel de kabir ziyareti sonrası parka gelerek Büyükerşen ve orada bulunanları ziyaret etti. Özel, Büyükerşen ile karşılaşmasında elini öperek selamlaştı ve ikili bir süre sohbet etti.

Buluşma çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.