Dolar 32,4837
Euro 34,8581
Altın 2.421,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 17°C

Özkan Alp’ten ev ziyareti; “Dertlerinize ortak olmak için buradayım”

Özkan Alp’ten ev ziyareti; “Dertlerinize ortak olmak için buradayım”
25 Şubat 2024 23:49
A+
A-

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Gültepe Mahallesi’nde Özcan, Özkoca ve Yücel ailelerini ziyaret etti.
Aile ziyaretlerini sürdüren Özkan Alp, bir araya geldiği vatandaşlarla Odunpazarı’nın şikayet ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yerel seçimler için ailelerin desteğini isteyen Alp, “Gültepe Mahallesi’nde sıcak yuvalarında, siz değerli hemşehrilerimin evlerine misafir olmak, gönülden gönüle sohbetler etmek benim için büyük bir mutluluk. Bugün her evden ayrı bir hikâye, her yüzden farklı bir tebessüm topladım. Ev ev dolaşarak, her birinizin fikirlerini, önerilerini dinlemek ve mahallemizin geleceği için neler yapabileceğimizi konuşmak benim için çok önemli. Mahallemizin sesi olmak, dertlerinize ortak olmak için buradayım. Her mahallemizin eşit hizmete ulaşabilmesi için çalışacağız. Çocuklarımız, gençlerimiz, ailelerimiz, Odunpazarı’nın her bir ferdi için gönüller yapmaya geldim. Bizleri evlerinde ağırlayan ve hoş muhabbetleri ile mutlu olduğumuz Özcan, Özkoca ve Yücel ailelerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.