Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Açık
Eskişehir
18°C
Açık
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 21°C

ÖZLENEN MEKAN SPR PUB YENİDEN AÇILIYOR

ÖZLENEN MEKAN SPR PUB YENİDEN AÇILIYOR
18 Ağustos 2022 19:30
A+
A-

Eskişehir Klasiği: SPR Pub Yenilenen Konseptiyle Barlar Sokağı’nda Açılıyor!

Eskişehir’in yemek ve eğlence kültürünün yıllardır vazgeçilmezi olan Shakesbeer Pub, yenilenen konsepti ile 22 Ağustos Pazartesi müdavimleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Günün Her Saati için Ayrı Bir Deneyim

Özgün reçeteleriyle menüsünü yenileyen SPR Pub; açık ve kapalı alanlarıyla kahvaltıdan akşam yemeğine kadar farklı damak tatlarını aynı konseptte bir araya getiriyor. Eskişehir’in dinamik dokusuna uyum sağlayan mekan içi tasarımlarla konforlu ve keyifli anlara imza atıyor.

Kahvaltı, aperitif, ana yemek, salatalar, tatlı çeşitleri, geniş kokteyl menüsü, sıcak ve soğuk içecek alternatifiyle gün boyu misafirlerine unutulmaz deneyimler sunuyor. Genç ve yaratıcı ekibiyle memnuniyet odaklı bir anlayışı şehrin merkezine taşıyor.

İlk Adımda Fark Edilen Detaylar

Uzun yıllar Eskişehir’in genç kitlesinin tercihi olan SPR Pub, yenilenen özgün konseptiyle ilk adımdan itibaren misafirlerinin ihtiyaçlarına yönelik mekan içi tasarımlarıyla farkını ortaya koyuyor. Kalabalık grupların dahi rahatça oturabileceği iç ve dış alanların yanı sıra modern mekan içi çözümleri ve fotoğraf alanlarıyla her yaştan misafirin kendini rahat ve özgür hissetmesine olanak sağlıyor. Servisten sunumlara kadar kaliteyi deneyimleyebileceğiniz Eskişehir klasiği yeniden müdavimlerini bekliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.