Dolar 32,5564
Euro 34,8514
Altın 2.437,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Plaj voleybolu festivalinde şampiyonlar belirlendi

Plaj voleybolu festivalinde şampiyonlar belirlendi
20 Haziran 2023 19:50
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliği ile sporseverler için düzenlenen plaj voleybolu festivalinde şampiyonlar belli oldu. Festivalde hobi kategorisinde Es Reform, U16’da Kapişş ve U14’te de Ezel-Doğa takımları şampiyon oldu.

Tepebaşı belediyesi, kentte yaşayan vatandaşlar için sağlıklı ve eğlenceli aktiviteler düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğiyle 3 organizasyon halinde düzenlenecek voleybol festivali kapsamında Beach Festivali oynanan final müsabakaları ile sona erdi. 17-18 ve 19 Haziran tarihlerinde 43 takım 103 sporcunun katıldığı festivalde kıyasıya rekabetin yaşandığı maçlar oynandı. Hakemler gözetiminde gerçekleştirilen final maçında hobi kategorisinde Es Reform ile Şimşekler, U14’te Zeynep-Eylül ile Ezel-Doğa, U16’da ise Kapişş ile Bülbüller takımı, şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Çekişmeli geçen final müsabakasında hobi kategorisinde Es Reform, U14’te Ezel-Doğa ve U16’da ise Kapişş takımı şampiyon oldu.

Tepebaşı Belediyesi merkez bina yanında bulunan kum sahada oynan final müsabakasının ardından şampiyon takıma ve dereceye girenleri madalyaları verildi.

Öte yandan festival kapsamında Beach Tour Tepebaşı Eskişehir etabı 12-13 Ağustos, Pro Beach Tour Tepebaşı Eskişehir etabı ise 1-3 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.