Dolar 32,3663
Euro 34,7928
Altın 2.393,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Rektör Erdal TÖMER öğrencileriyle kahvaltıda buluştu

Rektör Erdal TÖMER öğrencileriyle kahvaltıda buluştu
31 Ekim 2023 19:38
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) öğrencileri, Anadolu Üniversitesi Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen geleneksel kahvaltıda bir araya geldi.
40 farklı ülkeden gelen 250’nin üzerinde öğrencinin yer aldığı kahvaltıya Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Betül Demirci, Anadolu Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Ethem Esen, TÖMER Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Murat Sami Türker, Uluslararası İlişkiler Birimi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Gökçekuyu, Döner Sermaye İşletme Müdürü Erol Çerence, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Güven Tunçel, Personel Daire Başkanı Dilara Özgür, TÖMER akademik ve idari personelleri ile çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

Uluslararası öğrencilerin Anadolu Üniversitesinin en büyük zenginliklerinden biri olduğunu belirten Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, öğrencilerle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek şunları söyledi: “Uluslararası öğrencilerimiz hem eğitim kalitemizin hem de kültürel zenginliğinin en güzel göstergesi. Kahvaltı vesilesiyle öğrencilerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Beklenti ve görüşlerini dinledik. Gelenekselleşen kahvaltılarımızda öğrencilerimizle bir araya geliyoruz. Bunun gibi kampüsümüzün içinde birçok farklı etkinlikte yine öğrencilerimizle buluşuyoruz. Çeşitli vesilelerle onlarla bir araya gelerek beklenti ve isteklerini dinlemeye devam edeceğiz. Onlar bizim gönül elçilerimiz olacaklar. Her türlü ihtiyaçları için Üniversite olarak hep yanlarındayız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.