Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Rektör Erdal’dan deprem bölgesindeki büro personellerine ziyaret

Rektör Erdal’dan deprem bölgesindeki büro personellerine ziyaret
9 Temmuz 2023 22:21
A+
A-

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerden Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay’daki Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi büro personelleriyle bir araya geldi.
Deprem bölgesindeki Anadolu Üniversitesi personeline tekrar geçmiş olsun dileklerini ileten Rektör Erdal’a, Açıköğretim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Kaya da eşlik etti. Deprem bölgesindeki Açıköğretim Sistemi hizmetlerinin aksamadan devam etmesi noktasında Anadolu Üniversitesinin tüm imkanlarını seferber ettiğini ifade eden Rektör Erdal, tamamen yıkılan veya ağır hasarlı büroları da yerinde gördü. Söz konusu illerdeki Rektörler ile de istişare edilerek yeni bürolar inşa edilinceye kadar, AÖF büro hizmetlerine üniversite kampüslerinde devam etme kararı alındı.

Rektör Erdal: “Emek ve gayretleri için AÖF Büro Personelimize teşekkür ediyorum”

2 gün boyunca deprem bölgesindeki illerde faaliyet gösteren büro personeliyle bir araya gelen ve onlarla sohbet eden Rektör Erdal, gerçekleşen ziyaretlerden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Anadolu Üniversitesi olarak ülkemizin yaşadığı felaketlerde sosyal sorumluluk bilinci ve milli beraberlik duygularımızla seferber olduk. Tekrardan tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Üniversitemiz deprem felaketlerinin ardından hem yardım hem de öğretim faaliyetlerinin sürdürülmesi için yoğun mesaisine devam etti. Personelimiz de bu yoğun çalışmalarımıza özveriyle destek verdi. Bugün 4 kıtada 39 ülkede eğitim hizmeti sağlıyor, milyonlarca öğrencimizi çağdaş ve nitelikli bir eğitim ile mezun ediyoruz. Şüphesiz bürolarımız aracılığıyla sunduğumuz hizmetler de büyük başarının yapı taşlarından birisi. Anadolu Üniversitesi olarak deprem bölgesindeki tüm illerde sunduğumuz hizmetleri aynı kalite ile devam ettirmek kararlılığındayız. Bu vesileyle tüm büro personellerimize emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.