Dolar 32,3584
Euro 34,7425
Altın 2.395,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 22°C

Şanslı aile Eskişehir’e hayran kaldı

Şanslı aile Eskişehir’e hayran kaldı
14 Haziran 2023 18:53
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi ile Masal Şatosu tarafından Müzeler Haftası’na özel olarak sosyal medya hesapları üzerinden düzenlenen çekilişte, Mardin’den bir aile “Eskişehir Gezisi” kazanarak 2 gün boyunca şehrin güzelliklerini yerinde görme imkânı buldu.

Milletlerarası Müzeler Konseyi (ICOM) tarafından 1977’de ilan edilen 18 Mayıs Uluslararası Müzeler Günü, bu yıl “Müzeler, Sürdürülebilirlik ve Refah” temasıyla kutlanırken, Türkiye’de ilk olarak 1982 yılında “Müzeler Haftası” olarak kabul edilmesinin ardından çeşitli etkinliklerle farkındalık oluşturulmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda ülkemizde 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Müzeler Haftası’na özel olarak Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi ile Masal Şatosu tarafından sosyal medya hesapları üzerinden “Eskişehir Gezisi” çekilişi düzenlendi.

Yapılan çekilişi kazanan aile 2 gün Eskişehir’de konaklama, Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, Masal Şatosu, Hayvanat Bahçesi ve Kent Müzelerini ücretsiz olarak gezmeye hak kazandı. Mardin’den çekilişi kazanarak Eskişehir’e gelen aile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından karşılanarak şehir gezisi yaptı. Aile fertleri Eskişehir’e hayran kaldıklarını ve çok beğendiklerini ifade ederek, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkililerine kendilerine tanınan bu fırsat için teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.