Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

SASMER Başkanı Delil Ateş; “Ülkemizin geleceğini beyin gücü ile inşa edeceğiz”

SASMER Başkanı Delil Ateş; “Ülkemizin geleceğini beyin gücü ile inşa edeceğiz”
18 Kasım 2023 18:19
A+
A-

Siyasal Araştırmalar Ve Strateji Merkezi Başkanlığına (SASMER) getirilen Delil Ateş, “Türkiye’nin geleceğini beyin gücü ile inşa edeceğiz” dedi.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ateş, “Bilginin güç olduğu çağımızda SASMER olarak Türkiye ve dünya kamuoyuna yönelik çalışmalarımıza başladık. Hem ilmi hem de fikri anlamda yürüteceğimiz çalışmalarla ülkemizin dünyada lider ülke olması noktasında ortaya koyacağımız perspektifle farklı bir bakış açısı sunacağız. Türkiye’nin dinamik yapısı ile dış politikadan, istihbarata, siyasal ve ekonomik anlamda mazlum coğrafyaların sesi olma noktasında geniş bir çerçeve çizmekle beraber, farklılıklarımızı bir çatışma gerekçesi değil, zenginlik olarak görerek çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

“Zamanın ötesindeki sırları çözmeye hazır olun”
SASMER’in halkın tüm kesimlerini kucaklayan anlayışla Türkiye’nin stratejik düşünce alanında öncü rolü üstlenmeyi kendine misyon edindiğini belirten Ateş, sözlerine şöyle devam etti:
“Türkiye’nin insan ve bilgi sermayesini güçlendirme kararlılığıyla önde gelen bir düşünce kuruluşu ve araştırma merkezi olma yolunda başlattığımız yürüyüş dalga dalga büyüyecektir. Zamanın ötesindeki sırları çözmeye hazır olun. Siyasi Araştırmalar ve Strateji Merkezi’miz, gölgelerin ardındaki gerçekleri keşfetmek, geleceğin izlerini çözmek ve stratejik bir vizyonla dünyayı şekillendirmek için gizemli bir yolculuğa çağırıyor.”

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.