Dolar 32,5173
Euro 34,7871
Altın 2.422,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Sosyal Kuluçka Merkezi’nden Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi

Sosyal Kuluçka Merkezi’nden Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi
31 Temmuz 2023 18:01
A+
A-

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nde düzenlenen “Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi” ile katılımcı gençler, ürün fotoğrafçılığının inceliklerini öğrendi.

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmalar, gençlerin kendilerini geliştirmesine katkı sağlıyor.

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi ve Fujifilm iş birliğinde düzenlenen Ürün Fotoğrafçılığı Atölyesi de gençlerin ilgisi ile düzenlendi. Ozan Satıoğlu ve Onur Aydemir’in eğitim verdiği atölye çalışmasında aydınlatma, kamera açısı, odak, arka plan ve alan derinliği gibi konular ele alındı. Katılımcı gençler ürün fotoğrafçılığının detaylarını öğrenirken, merak ettikleri soruları da uzmanlara sorma imkanı yakaldı.

Tepebaşı Kuluçka Merkezi ve düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi almak isteyen gençler, 0 (222) 211 40 00/ 8997-8999 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor. Ayrıca www.kulucka.tepebasi.bel.tr web adresinden ve @tepebasikulucka instagram hesabından da etkinlikler takip edilebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.