Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Tasarım Yarışmasına başvuru için son gün 27 Ekim

Tasarım Yarışmasına başvuru için son gün 27 Ekim
21 Ekim 2023 21:54
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi tarafından ‘Dirençli Şehirler’ temalı kutlama kartı tasarım yarışması devam ediyor. Yarışmanın başvuru süresi 27 Ekim tarihine kadar uzatıldı.

Tepebaşı Belediyesince ‘Dirençli Şehirler’ temalı kutlama kartı tasarım yarışması düzenleniyor. Eylül ayında başlayan başvuru süresi 27 Ekim tarihine kadar uzatıldı. Oluşturulan jüri tarafından derecelendirilecek tasarımların sonuçları ise www.tepebasi.bel.tr adresinden ilan edilecek.

Yetkililer tarafından yapılan çağrıda, “Kentimizde sürdürülebilir bir ekosistem yaratarak etkin bir planlama ve dayanışmayla gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak istiyoruz. Senin de kentinin ve dünyanın geleceğine dair adil, eşit, sürdürülebilir, güvenli, ulaşılabilir ve doğaya saygılı fikirlerin varsa tasarımını yolla” ifadelerine yer verildi.

El yapımı kağıt örneklerini incelemek isteyenler ise Tepebaşı Belediyesi ana hizmet binasında yer alan Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesini ziyaret edebilecek.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya başvurmak isteyenler duyuru görselinde yer alan QR kod okutarak veya https://tinyurl.com/direnckent linkinden kayıt formuna ulaşabiliyor. Yarışma ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, (0) 222 211 40 00/3084 numaralı telefondan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne veya (0) 222 211 40 00/1478-3087 numaralı telefondan Tepebaşı Belediyesi Kağıt Geri Dönüşüm Atölyesi’ne ulaşabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.