Dolar 32,5138
Euro 34,7887
Altın 2.431,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

TEI, Paris Air Show’da göz kamaştırıyor

TEI, Paris Air Show’da göz kamaştırıyor
19 Haziran 2023 14:10
A+
A-

Ülkemizin havacılık motorlarındaki lider şirketi TEI, 19-25 Haziran tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek Paris Air Show’da faaliyet alanlarındaki kabiliyetlerini ve millî havacılık motorlarını sergileyerek Avrupa’da kendinden söz ettiriyor.
TEI, dünyanın en eski havacılık fuarı olan etkinlikte; Türkiye’nin ilk millî helikopter motoru TEI-TS1400’ü ve Türkiye’nin en güçlü turbodizel havacılık motoru TEI-PD222’yi, iki zamanlı benzinli havacılık motoru TEI-PG50S’yi, turbojet motorları TEI-TJ90U, TEI-TJ60 ve TEI-TJ30’u sergiliyor.

Özgün motorlarıyla birlikte TEI, sahip olduğu son teknoloji tasarım ve üretim kabiliyetleri ile geliştirdiği elektrik, elektronik kontrol ve gömülü sistem ürünlerini de fuarda ziyaretçilere sunuyor. Geleceğin imalat teknolojisi olarak adlandırılan eklemeli imalat yönteminde sahip olduğu kabiliyetleri de örnek parçalarla gösteriyor. TEI fuarda ayrıca, dünyadaki en büyük tedarikçisi olduğu, sivil havacılık tarihinin en çok satan havacılık motoru LEAP için ürettiği parçaları da ziyaretçilerine sunuyor. TEI fuarda, tüm faaliyet alanlarında yeni iş birliği fırsatları için çok sayıda ikili görüşme gerçekleştirecek.

TEI iştirakleri olan Varzene ve Gürmetal de TEI standında, havacılık motorlarında kullanılan kritik parçaların imalatına dair yürüttükleri çalışmaları dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçilere gösteriyor.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.