Dolar 32,3717
Euro 34,9902
Altın 2.326,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Tepebaşı Belediyesi’nden Çamlıca Mahallesi’nde konser

Tepebaşı Belediyesi’nden Çamlıca Mahallesi’nde konser
27 Ağustos 2019 16:52
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin Çamlıca Mahallesi’nde Tombakzade futbol sahasında düzenlediği konserde vatandaşlar, Mehmet Özel ile keyifli bir akşam yaşadı.
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile Çamlıca Mahalle Muhtarı Savaş Hancı’nın da katıldığı konsere, mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Konserin açılışında bir konuşma yapan Başkan Ataç, halk konserlerine Çamlıca Mahallesi ile başladıklarını belirterek, konserlerin önümüzdeki günlerde diğer mahallelerde de devam edeceğini söyledi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde kendisine destek veren vermeyen herkese teşekkür eden Ataç, “Öncelikle geçmiş seçimde oy veren vermeyen, destek veren vermeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Bize verdiğiniz destekle projelerimize aynı özveriyle devam edeceğiz. Vatandaşların daha mutlu olabilmesi, daha sağlıklı yaşayabilmesi için daha birçok projeyi hayata geçireceğiz. O açıdan önümüzdeki 5 yılda önemli şeyler olacak. Bu akşam da güzel bir akşam olsun. Kederimiz varsa onları atalım, eğlenmemize bakalım. Çünkü insan hayatında üzüntü çok, gülme azdır. Bunu daha fazla gülmeye çevirebilirsek ne mutlu bize. Çocuklarımızla beraber, büyüklerimizle birlikte gelecekte de güzel bir hayatımız olmasını temenni ediyorum” dedi.
Başkan Ataç, son günlerde artan terör olaylarına da dikkat çekerek, “Diliyoruz artık terör bitsin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve topluma da başsağlığı ve sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Çamlıca Mahalle Muhtarı Savaş Hancı ise, böyle bir etkinliğin mahallelerinde düzenlenmesinden dolayı Başkan Ataç ve ekibine teşekkür etti. Konuşmaların ardından konser, sanatçı Mehmet Özel’in oyun havalarından türkülere kadar seslendirdiği birçok eserle devam etti. Ayrıca konser esnasında mahalle sakinleri Başkan Ataç’la bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.