Dolar 32,5653
Euro 34,8785
Altın 2.438,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulundan Başkan Ataç’a ziyaret

Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulundan Başkan Ataç’a ziyaret
26 Haziran 2023 21:54
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler ile bir araya geldi. Kurul, 7 aylık yaptıkları çalışmalarının raporunu Başkan Ataç’a sundu.

Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde, tarım ve hayvancılık ile ilgili sorunların masaya yatırılması ve üreticilerin sıkıntılarına çözüm bulunabilmesi amacıyla oluşturulan Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler ve yönetimi, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı makamında bir toplantı gerçekleştirdi.

Gerçekleşen toplantıda kurul, 7 aylık yapmış oldukları çalışmaları rapor haline getirerek Başkan Ataç’a sundu. Raporla ilgili bilgi veren Kurul Başkanı Kızılinler, “Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu olarak seçildiğimiz dönemde sahada gördüklerimizi, eğitim çalışmalarında gördüklerimizi bireysel bilgi birikimimizi vizyon belgesi olarak hazırlayarak Başkanımıza sunduk. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Seçildiğimiz günden beri saha çalışmalarımıza çok büyük destek oluyor. Bundan sonraki dönemde kırsal kalkınma ile ilgili Tepebaşı Belediyesinde önemli projeler içerisinde yer alacak. Biz gelecek dönemde kırsaldaki vatandaşların kalkınması adına ve refahlarının artması için rapor hazırladık. Bunlar uygulandığında Tepebaşı kırsal anlamda çok ilerleyecek” dedi.

“Her zaman üreticinin yanındayız”

Başkan Ataç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman üreticilerin yanında olduklarını söyledi. Başkan Ataç, “Üreticilerin desteklenmesi anlamında birçok projeye imza attık. Üretici kadınların desteklenmesi açısından onlara çilek fidesi dağıtımı gerçekleştirdik. Emeklerinin değer kazanması için kadın üretici satış noktaları oluşturarak ev ekonomilerine katkı sunmalarına katkıda bulunuyoruz. Soğuk hava deposunu açarak ürünlerinin zayi olmaması, hijyenik ortamda muhafaza etmelerine destek oluyoruz. Aynı şekilde küçük üreticilerimize bir can suyu olması açısından sıvı gübre desteğinde bulunuyoruz. Tepebaşı Belediyesi olarak bunun gibi birçok destekte bulunuyoruz bulunmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.