Dolar 47,7110
Euro 55,1602
Altın 6.684,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 32°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
32°C
Parçalı Bulutlu
Paz 30°C
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 32°C

Tepebaşı’nda sokaklar ve kapalı pazar alanları titizlikle temizleniyor

Tepebaşı’nda sokaklar ve kapalı pazar alanları titizlikle temizleniyor
Reklam
10 Ağustos 2026 21:19
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede kurulan pazarların ardından yoğun bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Pazarların kurulduğu sokaklar ve kapalı pazar alanları, ekiplerin özverili çalışmalarıyla baştan sona temizlenerek vatandaşların ortak kullanımına yeniden hazırlanıyor.
Pazarların dağılmasının ardından harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, alanlarda titiz bir çalışma yürütüyor. Akşam saatlerinden itibaren görev başında olan ekipler, pazarların kurulduğu bölgelerde oluşan atıkları temizliyor, yıkama ve süpürme çalışmaları gerçekleştirerek alanları hijyenik ve düzenli hale getiriyor.
Büyük emek ve özveriyle çalışan belediye ekipleri, vatandaşların günlük yaşamda ortak olarak kullandığı alanların temiz ve sağlıklı şekilde kullanılabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
“Temiz ve sağlıklı alanlar için çalışıyoruz”
Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, temizlik çalışmalarının belediye hizmetlerinin önemli bir parçası olduğunu belirterek, vatandaşların ortak kullanım alanlarının temiz tutulmasına büyük önem verdiklerini söyledi.
Başkan Ataç, pazar yerlerinin temizliği konusunda hem belediye ekiplerine hem de pazar esnafı ile vatandaşlara önemli sorumluluklar düştüğünü ifade ederek, şöyle konuştu: “Temizlik, kent yaşamının olmazsa olmazlarından biri. Hemşehrilerimizin günlük yaşamda kullandığı sokakların, pazar alanlarının ve ortak kullanım alanlarının temiz, düzenli ve sağlıklı olması için ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışıyor. Pazarların kurulması ve kaldırılmasının ardından ekiplerimiz hemen sahaya çıkarak alanları temizliyor ve vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getiriyor. Pazar alışverişlerinde de hepimizin göstereceği küçük bir özenin büyük bir karşılığı olduğuna inanıyorum. İhtiyacımız kadar alışveriş yapmak ve tezgâhlardaki ürünlerin israf edilmemesine dikkat etmek, hem ev ekonomimize hem de ülke ekonomimize katkı sağlayacaktır. Özellikle vatandaşlarımızın alım gücünün azaldığı bu dönemde, elimizdeki imkanları daha dikkatli ve verimli kullanmamız büyük önem taşıyor. Tepebaşı Belediyesi olarak içinde bulunduğumuz ekonomik koşulların vatandaşlarımız ve esnafımız üzerindeki etkisinin farkındayız. Bu nedenle hem pazar esnafımızın işini kolaylaştırmak hem de vatandaşlarımızın daha temiz, düzenli ve sağlıklı alanlarda hizmet almasını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Belediyecilik, yalnızca bir hizmeti sunmak değil, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve zor zamanlarında yanlarında olmaktır. Biz de çalışmalarımızı bu anlayışla sürdürüyoruz.”
Tepebaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pazarların ardından gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra ilçenin farklı noktalarında da temizlik faaliyetlerine devam ediyor.

Reklam
Reklam
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.