Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Tepebaşı’nın Sultanları yeni sezona hazır

Tepebaşı’nın Sultanları yeni sezona hazır
3 Ekim 2023 22:09
A+
A-

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, Ekim ayında gerçekleşecek olan Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde Eskişehir’i temsil etmeye hazırlanırken altyapı yerel ligde de 10’uncu kez il şampiyonluğunu almak istiyor.

Kurulduğu günden bugüne çok kısa sürede büyük başarılara imza atan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda hem Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde hem de altyapı yerel ligde mücadele edecek olan kulübün Genç ve Yıldız takımı antrenmanlarına devam ediyor.

Ekim ayında gerçekleşecek müsabakalar için takım çalışmalarını sürdürüyor. Haftanın 5 günü çift antrenman yapan takım, çabukluk, dayanıklılık, teknik ve taktik çalışmalarını sürdürüyor. 9 yıldır il şampiyonluğunu elinde bulunduran Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kız Voleybol Takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde Eskişehir’i temsil edecekken altyapı yerel ligde de 10. kez İl Şampiyonluğunu elde etmek istiyor.

Yeni sezonda takıma başarılar diledi

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Özcan Erkaya da bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele edecek olan takımın antrenmanda ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi. Erkaya yaptığı değerlendirmede, “Kurulduğu günden bugüne kadar birçok başarıya imza atan kulübümüz, Eskişehir’i temsil etmeye devam edecek. Kendi altyapımız ile bu günlere kadar geldik ve birçok başarı elde ederek şehrimizi gururlandırdık. Kulüp olarak kentteki tüm gençlerin ve çocukların spor ile tanışması, birer başarılı sporcu olmaları için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.