Dolar 32,5467
Euro 34,8706
Altın 2.423,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Volkan İmançer Gaga’da sevenleri ile buluşacak

Volkan İmançer Gaga’da sevenleri ile buluşacak
13 Ekim 2023 14:21
A+
A-

Şehrin güçlü sesi Volkan İmançer bu gece Gaga sahnesiyle yeniden sevenlerinin karşısına çıkıyor.
Uzun yıllar Abacı grup bünyesinde yer alan 222 Abacı Konak Otel ve Gaga sahnelerinde büyük sevgi kazanan Eskişehir’in tanınmış ismi Volkan imançer kısa bir aranın ardından yeniden Gaga’da olacak. Hem Eskişehir hem de şehir dışında birçok sahneye çıkan ve önemli bir hayran kitlesine sahip olan İmançer, bugünden itibaren her cuma günü şehrin ünlü sosyete mekanı Gaga Restaurant’ta sevenleri ile olacak. Abacı grubu kendi ailesi olarak gördüğünü söyleyen İmançer, “Yaklaşık 10 yıl boyunca Abacı Grup bünyesinde yer aldım artık kendimi Aileden biri olarak görüyorum. Abacı Grup ve Gaga benim evim gibi oldu. Cuma akşamları tüm müzik severleri sahneme bekliyorum. Gerçekten eğlenceli dakikalar yaşayacağız” dedi.
Gaga Restaurant sahibi ve Abacı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gürdal Abacı ise, “Volkan İnançer Eskişehir için önemli bir isim gerçekten güçlü bir ses. Abacı ailesi olarak kendisiyle olmaktan çok mutluyuz ve keyif alıyoruz. Tüm müzik severleri bu akşam Gaga restorana bekliyoruz” dedi.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.