Dolar 32,5577
Euro 34,8433
Altın 2.430,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 20°C

Yargı önünde hesap verecek

Yargı önünde hesap verecek
5 Temmuz 2021 13:54
A+
A-

Yayınladığı video ile Eskişehirspor camiasına ağır ithamlar yönelten Bilal Kureş isimli Trabzonspor taraftarı hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

Bilal Kureş yayınladığı videoda, “Eskişehirspor’un gideceği yer çöplük. Eskişehirspor’un yöneticileri divan kurulu mudur, artık ne karın ağrısıysa kendilerine başkan dahi bulamadılar. Şikeden yargılanmış, UEFA tarafından şikeci olarak tescilenmiş, Türk mahkemeleri öyle demiş, böyle demiş. Onun öyle olmadığını siz de biliyorsunuz zaten. Eskişehirspor arka kapıdan dolanarak iş yapıyor. Bu durum bile senin kafadan şikeci olduğunun ispatıdır. Şikeci olduğunuzun farkında dahi değilsiniz. Şikecisiniz, şikecilik size doğal geliyor. Eskişehirspor kulübü hiç kusura bakma. Bu o kadar eziklik, o kadar düşüklük ki bu. Bir takıma şike yapıyorsun. Onun aleyhinde çalıyorsun, çırpıyorsun sonra gidip o takımdan para dileniyorsun” demişti. Kureş’in bu sözleri sosyal medyada oldukça tepki toplamıştı.

Savcılık Avukat Cihan Gürsoy’un suç duyurusunu kabul ederse Bilal Kureş isimli Trabzonspor taraftarı Türk Ceza Kanunlarında yer alan 125 ve 216. maddeleri gereği yargılanacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.