Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Yaz dönemi kurslarına kayıtlar 3 Temmuz’da başlıyor

Yaz dönemi kurslarına kayıtlar 3 Temmuz’da başlıyor
22 Haziran 2023 13:39
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde düzenlenecek yaz dönemi kursları için kayıtlar 3 Temmuz’da başlıyor. Çocuklar ve yetişkinler için ücretsiz olarak açılacak kurslar, 10 Temmuz’da başlayacak.

Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi’nde faaliyete geçirilen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek bahar dönemi kursları için kayıtlar başlıyor.

Hizmete girdiği günden bu yana Eskişehirlilerin vazgeçilmezi haline gelen Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek kurslar kapsamında hem yetişkinler hem de çocuklara yönelik eğitimler yer alıyor. 4-9 yaş arası çocuklar için jimnastik, 7-16 yaş arası çocuklar için basketbol, voleybol, tekvando, futbol, 7-13 yaş çocuklar için masa tenisi, 4-7 yaş çocuklar için eğitici oyun ve 5-12 yaş arası çocuklar için de satranç kursları düzenlenecek. Yine uzman eğitmenler tarafından 18 yaş üstü yetişkinlere ise cardio, pilates ve zumba kursları verilecek.

Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için 3 Temmuz’da başlayacak kayıt işlemleri, 7 Temmuz tarihinde sona erecek. Kontenjanların sınırlı olacağı ve 10 Temmuz’da derslerin başlayacağı kurslara katılmak isteyenler kayıt formuna, duyuru görselinde yer alan QR kod ile ulaşabilecek.

Öte yandan kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 0 (222) 335 51 85 ve 0 (535) 490 82 71 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.