Dolar 32,5537
Euro 34,8763
Altın 2.428,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 20°C

Yaz spor okulunda sertifika heyecanı

Yaz spor okulunda sertifika heyecanı
23 Ağustos 2019 22:40
A+
A-

Anadolu Üniversitesi yaz spor okulu voleybol, basketbol ve hentbol branşlarında eğitimlerini tamamlayan sporculara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.
Anadolu Üniversitesi her yaştan bireyin kişisel gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen yaz spor okulunda eğitimlerini tamamlayan minik sporculara, Eski Çağdaş Spor Salonunda düzenlenen törenle katılım sertifikaları verildi.
Alanında uzman eğitmenler tarafından hentbol, voleybol, basketbol, futbol ve tenis gibi farklı spor branşlarında verilen eğitimler aracılığıyla çocukların sporla tanışması, kişisel, zihinsel ve fiziksel becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra zamanlarını verimli geçirmeleri sağlandı.
“Çocuklara sporu sevdirmeyi amaçlıyoruz”
Hentbol antrenörü Satı Cansu Gökdemir, “Yaz spor okulu sayesinde çocuklara sporu sevdirmeyi amaçlıyoruz. Buradaki eğitimler esnasında öğrendikleri şeyleri günlük yaşantılarında da uygulasınlar istiyoruz. Arkadaşlarıyla yaşadıkları sorunları çözmelerine yardımcı oluyoruz ve kendilerine gerçekten ‘fair-play’in ne olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Bu yüzden sunulan imkanların çocuklar açısından çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Bugün de artık maratonlarının sonuna geldik. Katılım sertifikalarını teslim ettik, mutluyuz” dedi.
Yaz okulu kapsamında sporla iç içe olan çocuklar, törenin sonunda ise mutluluklarını aileleri ile paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.