Dolar 32,4841
Euro 34,7688
Altın 2.413,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Az Bulutlu
Eskişehir
18°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 13°C
Paz 17°C

Yerel Gençlik Müzik Festivali’ne yoğun ilgi

Yerel Gençlik Müzik Festivali’ne yoğun ilgi
17 Ekim 2023 20:23
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen “Yerel Gençlik Müzik Festivali” Kanlıkavak Parkı’nda büyük coşkuya sahne oldu. Gençler doğaçlama tiyatro, zumba, dans gösterileri ve yerel bir müzik grubu konseri eşliğinde festivalin tadını doyasıya çıkardılar.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ESMEK’e bağlı Büyükşehir Gençlik Merkezi’nin gençlere yönelik eğitsel, kültürel, sanatsal ve sosyal olmak üzere her alanda destek çalışmaları aralıksız sürüyor.

Etkinlikler kapsamında Kanlıkavak Parkı’nda düzenlenen “Yerel Gençlik Müzik Festivali” gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Ritim Atölyesi ile başlayan festivalde, Sahnekar Doğaçlama Tiyatro Gösterisi, Zumba Atölyesi, Meda Dans Akademi Dans Atölyesi, Bazinga Band ve Dj performansları ile gençler eğlencenin tadını çıkardılar.

Yerel müzik grupları ve DJ performansları ile coşku zirveye çıkarken etkinlikle eğlence dolu bir akşam yaşayan gençler, düzenlenen festival nedeniyle Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek bu tür etkinliklerin devamını dilediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.