Dolar 32,3010
Euro 34,6729
Altın 2.407,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

Yılmaz Büyükerşen’den hayırlı olsun ziyareti

Yılmaz Büyükerşen’den hayırlı olsun ziyareti
23 Ocak 2024 00:22
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Kamer Ali Durur ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ve yönetimlerini ziyaret ederek başarılar diledi.

Geçtiğimiz günlerde Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Kurulu’nda başkan seçilen Kamer Ali Durur ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Büyükerşen’i ziyaret etmişti. Bu kapsamda Büyükerşen, Kamer Ali Durur ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük ve yönetimlerine iade-i ziyarette bulundu.

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı’nın da yer aldığı ziyarette Büyükerşen, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Genel Kurulu’nda başkan seçilen Kamer Ali Durur ile Hacı Bektaş Veli Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Battal Sülük’ü tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi. Büyükerşen, “Nazik ev sahipliğiniz için çok teşekkür ederim. Sizlerle olan sıcak bağlarımız her zaman örnek olmuştur. Yeni dönemde de çok güzel çalışmalara imza atacağınıza eminim. Başkanları ve yönetimlerini yürekten kutlarım.” dedi.

Durur ve Sülük de Büyükerşen’e nazik ziyaret için teşekkür ederek Eskişehir’e kattığı büyük vizyon ve değer için teşekkür ettiler.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.