Dolar 32,3812
Euro 35,0207
Altın 2.325,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu

Yılsonu etkinliği renkli görüntülere sahne oldu
8 Ocak 2023 18:02
A+
A-

Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, kadınlar için ‘Yüz Yogası ve Etkili İletişim Atölyesi’ düzenledi. Çalışmaların bittiği atölyede, katılımcılar yılsonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte kadınlar, birbirinden güzel gösteriler gerçekleştirdi.

Kadınların fiziksel ve ruhsal sağlığı için birçok branşta atölyeler düzenleyen Odunpazarı Belediyesi’nin bu atölyelerinden birisi de ‘Yüz Yogası ve Etkili İletişim Atölyesi’ oldu. Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen atölyenin eğitmenliğini Elif İlik yapıyor. İki aşamada gerçekleşen derslerde yüz yogasında, yüzde olan kırışıkların ve sarkmaların doğal yoldan önlenmesi için tüyolar verildi. Etkili iletişim aşamasında ise sözsüz mesajlar, jestler, göz ve baş hareketleri, beden duruşu, yüz ifadeleri, nefes egzersizleri ve nefes teknikleri gibi konular işlendi. Diksiyon derslerinde ise alışılmışın dışına çıkılarak, müzikal ile ses çalışmaları birleştirildi.

‘Yüz Yogası ve Etkili İletişim Atölyesi’ çalışmalarını tamamladı. Atölye katılımcıları için Gökmeydan Mahallesi’nde bulunan Odunpazarı Belediyesi Ek Hizmet Binasında yılsonu etkinliği düzenlendi. Katılımcı belgelerinin takdim edildiği etkinliğe, çok sayıda kadın katıldı. Etkinlikte atölye katılımcıları, bir birinden güzel performanslara imza attı.

Yüz Yogası ve Etkili İletişim Atölyesinin çalışmalarına devam edeceğini belirten Spor İşleri Müdürlüğü yetkilileri, 2023 yılı yeni kayıt dönemi duyurularının Odunpazarı Belediyesi’nin web sitesi ve sosyal medya hesaplarından takip edilebileceğini kaydetti.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.