Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Alpu’da 22 kilometre yola sıcak asfalt uygulanıyor

Alpu’da 22 kilometre yola sıcak asfalt uygulanıyor
13 Ekim 2023 22:32
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Alpu ilçesinde altyapı çalışmalarının ardından ilçe merkezinde toplam 22 kilometrelik sıcak asfalt yapımını sürdürüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçe yeni bir görünüme kavuşacak.

Sorunsuz bir üst yapı için kent merkezinin yanı sıra kırsal ilçe ve mahallelerinde yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yoğun mesaisini sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Alpu ilçe merkezinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerince üstyapı çalışmaları sürdürülüyor.

İlçe merkezinde toplamda 22 kilometreye ulaşacak sıcak asfalt serimi ile ilçe konforlu ve güvenli yolların yanı sıra yeni bir görünüme kavuşacak.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Zübeyde Hanım Caddesi ve Kurtuluş Caddesi üzerinde 1.900 metrelik yola 12.000 ton sıcak asfalt, Fevzipaşa Mahallesi ve Yunusemre Mahallesinde de 30.000 metre bordür döşenmesi ile 20.000 ton sıcak asfalt serimi yapılarak toplam 22 kilometrelik alanda asfaltlama gerçekleştiriliyor. Ekiplerin yoğun mesaisi devam ederken çalışmaların kısa zamanda tamamlanması hedefleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.