Dolar 32,4795
Euro 34,6860
Altın 2.480,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 17°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Anadolu Üniversitesi’nden Malatya’ya deprem yardımı

Anadolu Üniversitesi’nden Malatya’ya deprem yardımı
10 Şubat 2023 17:36
A+
A-

Anadolu Üniversitesinin, iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Adana’daki vatandaşlarımıza temel ihtiyaç malzemeleri gönderebilmek için Eskişehir Valiliği koordinasyonunda başlattığı yardım seferberliği devam ediyor.

Bu kapsamda her gün acil ihtiyaç bölgesi olan bir şehir için yola çıkan yardım araçları bugün de Malatya’nın Yazıhan İlçesi’ne ulaştı. Anadolu Üniversitesinden gönderilen temel gıda maddeleri ile birlikte 6 kişilik aşçı ekibi de seyyar mutfaklarıyla sıcak yemek servis edebilmek için deprem bölgesine gitti.

Yardım masası bağış kabulüne devam ediyor

Depremin ilk günü başlatılan yardım faaliyetleri kapsamında bugüne kadar deprem bölgesine 5 kamyon, bir kamyonet ve bir minibüs dolusu acil ihtiyaç malzemesi ulaştırıldı. Yardım masasının bağış toplama çalışmaları Anadolu Üniversitesi personeli ve öğrencilerinin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi fuaye alanında oluşturulan yardım masası aracılığıyla hafta içi her gün saat 08.30 ila 20.00 saatleri arasında toplanan öncelikli ihtiyaç olan yardım malzemelerini, Eskişehir Valiliği koordinasyonunda deprem bölgesine gönderilmeye devam edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.