Dolar 32,5634
Euro 34,9460
Altın 2.426,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Ataç ile Ünlüce, Uludere ve Eğriöz mahallelerini ziyaret etti

Ataç ile Ünlüce, Uludere ve Eğriöz mahallelerini ziyaret etti
4 Şubat 2024 22:57
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Uludere ve Eğriöz Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Benim arkamda siz varsınız, halkımız var. Seçimden sonra da vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz, sizlerin görüşlerini alacağız. Bir sorun varsa çözeriz, talep varsa yerine getiririz. Biz vadetmeyiz, yaparız” dedi.
Başkan Ataç son olarak Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Uludere ve Eğriöz Mahallelerine ziyarette bulunarak çok sayıda vatandaş ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Ayşe Ünlüce, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Ben de bu toprağın insanlarından birisiyim. Ana ve baba evime hoş bulduk. Cumhuriyetin 100. Yılında kadın belediye başkan adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. 1 Nisan sabahında hep beraber güzel bir Eskişehir’e uyanacağız” ifadeleriyle duygularını paylaştı. Ayrıca, yakın köylerde Tepebaşı Belediyesi’nin hizmetlerini nasıl getirdiğini şahit olduğunu vurgulayarak, Ahmet Başkan’ın başarılı yönetimine övgüde bulundu.

Başkan Ataç: Köylerimiz bizim ayrılmaz bir parçamız

Başkan Ataç, kırsal mahallelere ulaştırılan belediye hizmetlerine değinerek, “Hep birlikte 25 yılı geride bıraktık. Kırsal mahallelerimiz, eski ismiyle köylerimiz bizim ayrılmaz bir parçamız. Buralarda bizleri baş tacı ediyorsunuz eksik olmayın. Geldiğimizde çamurdan geçilmeyen bir şehir vardı, bunu Eskişehir çok iyi biliyor. Tepebaşı’nda hizmet, her noktaya eşitçe dağılıyor. Kaliteli belediyecilik, sadece merkeze değil, her noktaya ulaşıyor. Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın hizmet alma hakları, bizim için en az kent merkezinde yaşayanlarınki kadar kutsal. Bu anlayış ile çalışıyoruz. Ekiplerimiz ile birlikte, köylerimiz mahalle statüsü kazandığı günden bu yana fedakarca bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımız da belediyemizin hizmetlerinden herhangi bir aksaklık yaşamadan faydalanıyor. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde, kenti ve kırsalı ile daha güzel günlere hep birlikte yürüyeceğiz. Önümüzdeki 5 yılda, Ayşe Başkan ile birlikte çok güzel işler yapacağız. Kendisi kazanacak, gittiği her yerde büyük sevgi ile karşılanıyor. Önümüzdeki 5 yılın planlamasını yapıyoruz. Her zaman vatandaşımızın yanında olduk, kapımız herkese açıktı. Kimseyi ötekileştirmedik, tepeden bakmadık. Zaten öyle olmasa bu günlere gelemezdik. Benim arkamda siz varsınız, halkımız var. Seçimden sonra da vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz, sizlerin görüşlerini alacağız. Bir sorun varsa çözeriz, talep varsa yerine getiririz. Biz vadetmeyiz, yaparız” dedi.

Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Nazan Erşahin ve Turgut Doğador ile Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinlerin de katıldığı buluşmada mahalle sakinleri ve muhtarlar da söz alarak Başkan Ataç ve Ünlüce’ye başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.