Dolar 32,5490
Euro 34,8241
Altın 2.439,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Başkan Ataç ve Özaydemir’den sempozyuma ziyaret

Başkan Ataç ve Özaydemir’den sempozyuma ziyaret
17 Eylül 2023 16:33
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin 16.’sını düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun ana sponsorlarından Kılıçoğlu Kiremit markasını bünyesinde bulunduran Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özaydemir ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte sempozyum alanını ziyaret etti.
Kent halkı gün boyunca pek çok farklı etkinliğe ev sahipliği yapan Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı alanını gezerken; Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da sempozyumun ana sponsorlarından Kılıçoğlu Kiremit markasını bünyesinde bulunduran Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Özaydemir ve Genel Müdür Yardımcısı Ali Osman Özaydemir ile birlikte sempozyum alanını ziyaret etti. Başkan Ataç Özaydemir ailesi ile birlikte alandaki çalışmaları ve fırından çıkan eserleri inceledi. Sanat eserlerinin üretim aşamaları hakkında bilgiler alan Başkan Ataç ve Özaydemir ailesi, sempozyum alanında bulunan stantlarını da ziyaret etti.

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için ortaya çıkacak anıtın Eskişehir’e ve Türkiye’ye değer katacağını ifade eden Özaydemir, Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nu kararlılıkla sürdürdüğü için Başkan Ataç’ı da tebrik etti. Başkan Ataç da konuklarına, sempozyuma sağladıkları desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.