Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Başkan Küpeli’den Eskişehirspor’a destek

Başkan Küpeli’den Eskişehirspor’a destek
1 Eylül 2023 15:48
A+
A-

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca ve Taraftar Birliği Başkanı Murat Diri, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.
Eskişehirspor Kulüp Başkanı Erkan Koca ve kulüp yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni dönem çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Eskişehir OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Her zaman Eskişehirspor’a destek olduk

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli “Eskişehirspor’umuzun tekrar eski başarılı günlerine iyi bir yönetim anlayışı ve mali disiplinle döneceğine inanıyorum. Profesyonelleşme çok önemli. Dünyanın bütün büyük spor kulüpleri bu şekilde başarılı oluyorlar. Bizim de bunu en kısa sürede yapmamız lazım. Bu konuda atılacak mantıklı tüm adımlara, Eskişehir camiası her zaman destek olacaktır. Bizler her zaman her şart ve durum altında kamuoyu bilmese de hep Eskişehirspor’umuza destek olduk. İçinde bulunulan durumdan çıkmak için, Yönetimin canla başla çalıştığını görüyoruz. Bizde kulübümüze destek olmak amacıyla bugün bir loca satın aldık. Ben Eskişehirspor’a yeni sezonda tekrar başarılar diliyorum. İnşallah birkaç yıl içinde azimli ve kararlı bir çalışmayla, futbolcularımızın da giydikleri formanın hakkını vererek oynamalarıyla; tekrar arzu ettiğimiz yerde ve ligde olacağımıza inanıyorum” dedi.

Koca, EOSB ve Sanayimiz her zaman yanımızda oldu

Ziyarette Başkan Koca Eskişehirspor’u daha iyi noktalara taşımak ve çıkarmak için elbirliğiyle çalıştıklarını belirterek, “Eskişehirspor’umuzu eski güzel günlerine çıkarmak için yönetim kurulumuzla birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Değerli sanayicilerimizi ve iş dünyamızın yöneticilerini ziyaret ediyoruz. Tüm iş çevreleriyle sürekli görüşmeler halindeyiz, kulübümüzün mali imkanlarını arttırmaya çalışıyoruz. Sağ olsunlar onlarda imkanları ölçüsünde bizlere sürekli destek oluyorlar. Eskişehirspor’u eski başarılı dolu günlerine tekrar çıkaracağımıza bizler inanıyoruz. Bugün de Eskişehir OSB Başkanımız Nadir Küpeli’yi ziyaret ettik. Kendisi bir loca alarak, kulübümüze her zaman olduğu gibi desteğini gösterdi. Kendisine Eskişehirspor ve taraftarlarımız adına çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Erkan Koca, günün anısında Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli’ye hatıra koleksiyon forması armağan etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.