Dolar 32,5836
Euro 34,8316
Altın 2.411,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Eskişehir’in yapay plajı sezonu kapatıyor

Eskişehir’in yapay plajı sezonu kapatıyor
7 Eylül 2023 18:11
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark içerisinde yer alan yapay plajı, 33 binden fazla ziyaretçiyi ağırladığı 2023 yaz sezonuna 11 Eylül itibariyle veda ediyor. Yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgi gösterdiği plaj, hafta sonu bu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

Kent halkı ile şehir dışından gelen turistlerin büyük beğenisini toplayan ve binlerce turist ağırlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yapay plajı, bu yaz döneminde de ilgi odağı oldu. Türkiye’de, denizi olmayan ancak yapay plajı ile ilk ve en güzel örnek olan Eskişehir’de vatandaşlar, bunaltıcı havaların tadını 22 Haziran itibariyle Kentpark’ta çıkarmaya başlamıştı.

Eskişehirlilerin yanı sıra bölge illeri, yerli ve yabancı turistlerin de büyük ilgisini çeken 350 metre uzunluğunda ve olimpik havuzları da bulunan yapay plaj, 11 Eylül Pazartesi itibariyle sezonu kapatacak. 2023 yaz sezonunda yüksek sıcak hava dalgası ile birlikte plaja olan ilgi katlanırken, tesis önünde zaman zaman kuyruklar oluştu. Sezonda 33 binden fazla misafir ağırlayan tesiste deniz tadında bir yaz dönemi yaşandı. Plaj voleybolunun da büyük ilgi gördüğü tesis bu hafta sonu sezonun son misafirlerini ağırlayacak.

Plajın bu yaz döneminde de büyük ilgi gördüğünü belirten yetkililer, “Misafirlerimizle sezonu bu hafta sonu birlikte kapatacağız. Tesisimize büyük ilgi gösteren misafirlerimize şimdiden çok teşekkür ediyoruz.” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.