Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

ESTRAM TÜRSİD temsilcilerini Eskişehir’de buluşturdu

ESTRAM TÜRSİD temsilcilerini Eskişehir’de buluşturdu
3 Kasım 2023 16:32
A+
A-

Eskişehir Hafif Raylı Sistem İşletmesi (ESTRAM), Tüm Raylı Sistemler İşletmecileri Derneği (TÜRSİD) üyelerini Eskişehir’de buluşturdu.

Türkiye’de kent içi raylı sistem hizmeti veren tüm kurum ve işletmelerin temsilcileri Eskişehir’de bir araya geldiler.

ESTRAM’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda kurumların işletme bazındaki mevcut durumları, yeni projeleri, farklı tecrübeleri yapılan konuşmalar ve sunumlar eşliğinde katılımcılarla paylaşıldı.

Program dahilinde yaşanan sorunlar, çözüm uygulamaları ve bilgilendirmelerinde yapıldığı toplantı sonrasında Eskişehir’in hem mesleki hem de turistik mekanları tanıtıldı. TÜRSİD üyeleri ilk olarak ESTRAM Genel Müdürlüğü ve bakım onarım merkezi atölyesini ziyaret ettiler. Burada ESTRAM’ın çalışma sistemini inceleyen ve bilgi alan heyet daha sonra Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde bulunan Büyükşehir Belediyesi’nin tematik müzelerini gezdiler.

TÜRSİD üyeleri düzenlenen toplantının çok verimli şekilde tamamlandığını, iki gün süren Eskişehir programının bilgi ve deneyim paylaşımı açısından çok kıymetli olduğunu ifade ederek başarılı ev sahipliği dolayısıyla ESTRAM’a teşekkür ettiler.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.