Dolar 32,5357
Euro 34,8970
Altın 2.435,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

Kariyerimin henüz başındayım

Kariyerimin henüz başındayım
5 Mayıs 2021 13:51
A+
A-

TRİBÜNLER AÇIK OLSAYDI BAMBAŞKA BİR SEZON OLURDU
Eskişehirspor’un 20 yaşındaki orta saha oyuncusu Kaan Gaman ile söyleşi gerçekleştirildi. Çok büyük bir Eskişehirspor sevdalısı olduğunu dile getiren Kaan, “Ben inanıyorum ki tribünler dolu olsa insanlar bu sezon bambaşka bir Eskişehirspor izlerdi” dedi.

9 YILDIR ESKİŞEHİRSPOR’DAYIM
İlk olarak kendisinden bahseden Kaan Gaman, “2001 yılında Eskişehir’de doğdum. 2012 yılında Okul maçları oynuyorduk. Eskişehirspor yetkilileri de maçları takip ediyormuş. Beni beğenmişler. Halil Elbir hocamız bana Eskişehirspor altyapısında futbol oynamak ister misin diye sordu. Ben de kabul ettim. 9 yıldır Eskişehirspor bünyesindeyim. Akademi takımlarının tüm yaş gruplarında forma giydim. Kaptanlık yapma onuruna eriştim” dedi.

CENGİZ HOCA BEĞENİP A TAKIMA ALDI
A takıma yükseliş sürecinden bahseden başarılı oyuncu, “Cengiz Seçsev kendi aramızda oynadığımız antrenman maçlarını takip ediyordu. Beni beğenmiş ve A takıma yükselmem konusunda rapor hazırlamış. Akhisarspor maçı A takım forması giydiğim ilk maç oldu. Yıllardır vermiş olduğum emeklerin karşılığını almaya başlamak çok güzel bir duygu. Hayatım boyunca unutmayacağım bir maçtı. Skor olarak mağlup olduk ama benim kariyerimin ilk maçıydı” ifadelerini kullandı.

3 FARKLI MEVKİDE GÖREV YAPTIM
Akademi takımlarında stoper olarak görev yapan Kaan’ın A takımda ön libero olarak forma giymesi kendisini yakından takip edenleri şaşırtmıştı. Konu ile ilgili görüşlerini sorduğumuz 20 yaşındaki futbolcu, “Altyapılarda genel olarak stoper olarak forma giydim. Sağ bek ve ön libero olarak da görev yaptığım olmuştu. Cengiz hocam bana ön libero olarak forma verdi. Biz futbolcular bize nerede şans verilirse, o mevkide elimizden geleni yapmaya çalışırız. Ben de banaimkan ve fırsat verildiğinde sahaya çıkıp elimden geleni yapmaya çalıştım. İnşallah Eskişehirspor’a en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

KARİYERİMİN HENÜZ ÇOK BAŞINDAYIM
20 yaşındayım ve kariyerimin henüz başlangıç yıllarını yaşıyorum diyen Kaan Gaman, “Henüz profesyonel olmadım. Eskişehirspor forması ile bu büyük camiaya uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Eskişehirli bir futbolcu olarak Eskişehirspor bünyesinde yer almak gurur verici. Şampiyonluğa oynayacak bir kadronun kurulacağını düşünüyorum. TFF 2.Lig’de takımıma şampiyonluk yolunda önemli katkılarda bulunmak ve ilk 11’de sürekli yer alan bir oyuncu olmayı hedefliyorum. Her futbolcu Avrupa’da forma giymek ister. Benim de hayallerim var. Bu hayaller için çok çalışmam gerektiği, bu çalışmaları da sahaya en iyi şekilde, takımıma katkı sağlayarak yansıtmam gerekiyor” dedi.

HERKES BİRBİRİNE YARDIMCI OLUYOR
Takım içerisinde arkadaşlık ortamından bahseden genç oyuncu, “A takıma yükseldiğimde hiç yabancılık çekmedim. Bana samimi ve sıcak bir şekilde yaklaştılar. Takımın içerisinde iyi derecede bir arkadaşlık ortamı var. Herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. Antrenmanlar dışında da sürekli birlikte vakit geçiriyoruz. Zaten takımın çok büyük kısmı altyapılardan birbirini tanıyor. Bütün takım arkadaşlarım ile aramız iyi ama ben en çok Onur Arı ile vakit geçiriyorum” dedi.

COVID-19 NEDENİYLE 5 MAÇ KAÇIRDIM
Sıkıntılı bir Covid-19 süreci geçirdiğini ifade eden Kaan Gaman, “İlk 4 gün rahattım. Beni etkilemedi diye düşünüyordum ama 5. gün rahatsızlandım. Psikolojik olarak da beni biraz yıprattı. Ne kadar aktif sporculuk hayatımız olsa, beden sağlığımıza dikkat eden insanlar olsak da, bu hastalık sanıldığı gibi kolay geçmeyebiliyor. Tam düzenli olarak forma giymeye başlamışken böyle bir durumun yaşanması beni biraz üzdü. Virüsü yendim ama antrenmanlarda potansiyelimi sahaya yansıtamadım. Akciğerlerim normale çok geç döndü. Ön libero pozisyonunda görev yapan futbolcular genellikle saha içerisinde en çok koşan oyuncular olurlar. Ciğerlerimin görmüş olduğu hasar benim toplamda 5 maç kaçırmama neden oldu. Çok şükür Bursaspor maçı ile de yeniden formama kavuştum” dedi.

YASİN HOCAYI 9 YILDIR TANIYORUM
Yasin Söğüt hakkındaki görüşlerini dile getiren Kaan, “9 yıldır Eskişehirspor bünyesindeyim ve Yasin Hoca’yı ilk günlerden beri tanıyorum. A takıma kadar beraber çalışmak nasip olmamıştı ama birbirimizi tanıyoruz. Antrenmanlarda bize çok yardımcı oluyor. Biz de saha içerisinde onun istediklerini yapmaya çalışıyoruz” cümlelerini kurdu.

TAKİP ETTİĞİM OYUNCULAR VAR
İdolün var mı sorusunu yanıtlayan Kaan Gaman, “Sergio Ramos, Virgil van Dijk ve Kalidou Koulibalyen beğendiğim futbolcular. Üçü de stoper oyuncusu ve şu an dünyanın en iyileri. Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak’ı da takip ediyorum. Denk geldiğim maçlarda ön libero ve stoper oyuncularını daha dikkatli izliyorum. Pozisyon bilgileri ve yaptıkları hamleleri gözlemlemeye çalışıyorum” dedi.

ESKİŞEHİRSPOR TARAFTARLARI BÜYÜK BİR GÜÇ
Son olarak Eskişehirspor taraftarları hakkında konuşan Kaan Gaman şunları söyledi, “Bu pandemi süreci nedeniyle en çok üzüldüğüm konulardan birisi de tribünlerin boş olmasıydı. Ben inanıyorum ki tribünler dolu olsa insanlar bu sezon bambaşka bir Eskişehirspor izlerdi. Hatta ben küme düşmezdik diyenlerdenim. Sahaya çıkarken onların tribünde olduğunu bilmek insana çok büyük bir güç veriyor. Eskişehirspor taraftarlarının önünde forma giyeceğim günün hayaliyle yaşıyorum. Tribünlerde çok maç izledim. Çok tezahürat yaptım. Top toplayıcılık yaparken inanılmaz tribün performanslarına şahit oldum. Süper Lig’e veda ettiğimiz sezon çok maçta top toplamıştım. Play-off finali oynadığımız sezon da iç sahada oynanan maçlarda çok iyi taraftar performansları takip etmiştik.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.