Dolar 32,5532
Euro 34,9466
Altın 2.422,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Öğrenciler yemek desteğinden çok memnun

Öğrenciler yemek desteğinden çok memnun
3 Ekim 2023 22:02
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin, Başkan Ahmet Ataç’ın talimatı ile üniversite öğrencileri için hizmete sunduğu ve çok sevilen ücretsiz yemek hizmeti “Gel beraber olsun” sloganı ile yeni eğitim öğretim yılında da devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi’nin, kentteki üniversite öğrencileri için “Gel beraber olsun” sloganı ile başlattığı ücretsiz yemek hizmeti yeni eğitim öğretim döneminde de öğrenciler ile buluşmaya devam ediyor.

Öğrencilere, hafta içi her akşam Anadolu Üniversitesi Cuma Kapısı arkasında bulunan Yeşiltepe Mahallesi Sınırlar Sokak No: 2 adresinde akşam yemeği ücretsiz olarak sunuluyor. Nihal-İsmail Akçura Aşevi’nde uzman belediye personeli tarafından özenle pişirilen yemekler, 18.00-20.00 saatleri arasında ikram ediliyor. Üniversite öğrencileri, öğrenci belgesi ibraz ederek sunulan yemek ikramından faydalanabiliyor.

“Bize büyük bir avantaj sağlıyor”

Ücretsiz olarak öğrencilere ikram edilen akşam yemeği ile ilgili konuşan, Berat Tosun, “Ben gayet yararlı buluyorum. Biz buradan yemek yiyip kütüphaneye geçiyoruz. Özellikle sınav zamanında bize büyük bir avantaj sağlıyor. Bunun avantajları çok fazla. Ekonomik olarak bize aylık ortalama olarak bin 500-2 bin lira arası bir artısı oluyor. Yemekler gayet güzeldi. Biz fakültece gelip burada sıramızı alıyoruz. Diğer öğrencilere de tavsiye ederim” dedi.

“Bu ekonomide çok iyi oluyor”

Rüzgar Sude Aydın, “Ben çok seviyorum ve 1 yıldır da geliyorum. Gerçekten bu ekonomide çok iyi oluyor. Öğrencilere çok iyi geliyor. Okulumun hemen çıkışında ve ulaşımı çok kolay bizim için. Bu yemekler ile çok tasarruf yaptım. Gerçekten sıkıştığım aylarda çok yardımcı oldular. Çok aç olduğumu gördüklerinde fazla yemek de koydular. Burada çalışanları da çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

“Bizim için yararlı oluyor”

Cengiz Karagümüş, “Şu an için yemek gayet iyi. Yemekhanede yemek fiyatları arttı, dışarıdaki yemek fiyatları arttı, alışveriş de zor oluyor artık. Keşke öğün daha fazla olsa” derken Atakan Tutuğ da “Yararlı oluyor bizim için. Ben çok yemek seçerim. Arkadaşım çağırınca korktum biraz. Acaba yiyebilecek miyim diye düşündüm. Ama yedim yuttum hepsini” diye konuştu.

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.