Dolar 32,5678
Euro 34,9466
Altın 2.425,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Ruşen Keleş kendi balmumu heykelini çok beğendi

Ruşen Keleş kendi balmumu heykelini çok beğendi
7 Eylül 2023 18:16
A+
A-

Kamu yönetimi ve şehircilik alanının duayen ismi Prof. Dr. Ruşen Keleş, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ne yaptığı ziyarette eserleri çok beğendiğini, kendi balmumu heykelinin de çok başarı olduğunu belirterek Başkan Büyükerşen’e teşekkür etti.

Başta kentleşme, yerel yönetimler, çevre, afet yönetimi, göç ve şehircilik üzerine çeşitli dillerde yayınlanmış çok sayıda kitap ve makalesi bulunan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ruşen Keleş, merkez Valisi Hasan Canpolat, merkez Valisi Mustafa Taşkesen ve ORSAM Kurucu Başkanı Hasan Kanbolat Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrası Büyükerşen, Ruşen Keleş ve beraberindeki heyet, tarihi Odunpazarı bölgesinde bulunan Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni gezdiler.

Müzedeki eserleri çok beğendiğini belirten Keleş, “Yılmaz Hoca’nın şehirlik alanındaki başarılı çalışmaları, kültür ve sanat alanında da seçkin örneklerle karşımıza çıkıyor. Müze çok güzel ve herkes mutlaka görmeli.” dedi. Keleş, gezi sırasında müzede bulunan kendi balmumu heykelini bir süre inceledikten sonra çok beğendiğini söyleyerek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti. Keleş balmumu heykeli ile de birlikte fotoğraf çektirdi.

Büyükerşen, Keleş ve beraberindeki heyet müzeyi gezerken ziyaret çektirilen fotoğraf ile tamamlandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.