Dolar 32,3665
Euro 34,7945
Altın 2.394,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Sokak hayvanlarının sorunlarına dikkat çekilecek

Sokak hayvanlarının sorunlarına dikkat çekilecek
5 Ekim 2023 21:45
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi ile birçok kurum, STK ve gönüllünün birlikteliği ile hayata geçirilen Can Dostum projesi kapsamında düzenlenecek etkinliklerle sokak hayvanlarının sorunlarına dikkat çekilecek.

Tepebaşı Belediyesi sokak hayvanlarının yaşam şartlarını iyileştirebilmek adına örnek çalışmalara devam ederken, kentteki sivil toplum kuruluşları ve gönüllüler ile iş birliği yapıyor.

Bu kapsamda ‘Satın alma sahiplen’ sloganı ile hayata geçirilen “Can Dostum” projesi kapsamında, sokak hayvanlarına karşı duyarlılık oluşturmak, sokaktaki canlara dikkat çekmek amacıyla birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. “Onlar da tıpkı insanlar gibi doğanın bir parçasıdır, onlar dostumuzdur. Dostlarımız yalnız değil; sen varsın, ben varım, biz varız” sloganı ile düzenlenecek etkinlik Atila Özer Karikatürlü Ev yanında 7 Ekim Cumartesi günü saat 12.00-19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Etkinlikte can dostlarımıza destek veren kurum, STK ve gönüllüler stant açarak yaptıkları çalışmaları anlatacak. Alanda ayrıca çocuklar için keyifli etkinlikler düzenlenecek.

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de Can Dostum projesinin sokak hayvanlarının sorunlarını ele alan bir çalışma olduğunu belirterek tüm kent halkını etkinliklere katılmaya davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.