Dolar 32,5663
Euro 34,8269
Altın 2.433,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Tepebaşı’nın sömestir hediyesi oyunları bin 300 çocuk izledi

Tepebaşı’nın sömestir hediyesi oyunları bin 300 çocuk izledi
23 Ocak 2024 00:27
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin çocuklar için sömestir hediyesi olarak düzenlediği “Keloğlan Masalları” ve “Kraliçe Kuşun Peşinde” adlı çocuk oyunlarını 4 yaş ve üzeri bin 300 çocuk izledi.

Tepebaşı Belediyesi, çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklerle içi içe olmaları için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Yıl boyunca çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Tepebaşı Belediyesi, sömestir tatilinde de çocukları ücretsiz tiyatro gösterimleri ile buluşturuyor. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Kraliçe Kuşun Peşinde” ve “Keloğlan Masalları” adlı çocuk oyunlarına Eskişehirli çocuklar yoğun ilgi gösterdi. 2 gün boyunca 4 seans sahnelenen oyunları, bin 300 çocuk izlerken Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da çocukların sevincine ortak oldu. Gösterimlerde doyasıya eğlenen çocuklar, sahnelenen oyunların sonunda tiyatro oyuncularıyla bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi.

“Çocukların kahkahasını duyunca mutlu oldum”

Oyunun sonunda başarılı performanslarından ötürü oyuncuları tebrik eden ve çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Ataç, “Salona girdiğimde çocukların kahkahasını duyunca o kadar mutlu oldum ki. Oyunu beğenmenize de ayrıca sevindim. Oyuncularımız da bizlere güzel bir an yaşattılar. Onlara bu güzel anı yaşattıkları için, ailelerinize de sizleri buraya getirdiği için teşekkür ediyorum. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi.

Çocuklarını tiyatroya getiren veliler ise, ücretsiz olarak sahnelenen oyunlardan ötürü Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a teşekkürlerini ilettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.