Dolar 32,5403
Euro 34,9400
Altın 2.421,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Turnuvanın kazananları ödüllerini törenle aldı

Turnuvanın kazananları ödüllerini törenle aldı
11 Eylül 2023 20:32
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi tarafından Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümü nedeniyle düzenlediği tenis turnuvası sona erdi. Turnuvada kazananlara kupaları düzenlenen tören ile takdim edildi.

Tepebaşı Belediyesi ve ETA Tenis Spor Kulübü iş birliği ile düzenlenen tenis turnuvası sona erdi.

Eskişehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılına özel düzenlenen turnuvaya 13-35 yaş, 36 yaş ve üzeri ile yeni başlayan 13 yaş ve üzeri kadın-erkek 105 sporsever katıldı. 9 gün boyunca süren müsabakalar sonucu her kategorinin kazananı belli oldu. Turnuva sonunda düzenlenen kupa törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra ETA Tenis Kulübü Başkanı Erkan Yuva, Baş Antrenör Naim Burkan, sporcular ve aileleri katıldı.

Turnuvada, 13-35 yaş erkek finalinde Atakan Özen, kadın finalinde Zeynep Kıyık, 36+ yaş erkek kategorisinde Edip Koçak, kadın kategorisinde Figen Yalçın, yeni başlayan erkek finalinde Bülent Raşit Tuncel, kadın kategorisinde ise İnci Baysal İlhan kazandı.

Törende konuşan Başkan Ataç, “Bütün tenis oynayanları kutluyorum. Çok sevdiğim bir spor dalı. İnsanın düşüncesini, mantığını her şeyini geliştiren bir oyun. Daha büyük alanlar yaratıp daha çok kortlar yapmak hedefimizde. İnsanların özendiği üç şey vardır. Biri enstrüman çalmak, ikincisi lisan konuşmak ama üçüncüsü de tenis oynamak. Ben emeği geçenleri kutluyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Turnuvaya katılan sporcular Tepebaşı Belediyesi’ne ve ETA Tenis Spor Kulübüne teşekkürlerini iletiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.