Dolar 32,5634
Euro 34,9460
Altın 2.426,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
27°C
Hafif Yağmurlu
Per 23°C
Cum 25°C
Cts 21°C
Paz 19°C

Ataç ve Ünlüce’nin seçim ziyaretleri devam ediyor

Ataç ve Ünlüce’nin seçim ziyaretleri devam ediyor
5 Şubat 2024 23:09
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Yukarı Söğütönü Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Ataç, “Hiçbir engel tanımadan tıkır tıkır bu belediyeleri alacağız. Buralarda parayla iş yapmaya çalışanlar var. Bizim Eskişehir’imizi satın alamazlar. Eskişehirli öyle bir onurludur ki, o onurlarını hiçbir şeye değişmezler. O yüzden çok telaş etmeden ama sıkı çalışarak zaferi yeniden yaşayacağız” dedi.

Başkan Ataç Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Yukarı Söğütönü Mahallesi’ne ziyarette bulunarak çok sayıda vatandaş ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Yukarı Söğütönü Deneyimli Kafe’de düzenlenen toplantıya Başkan Ataç ve Ünlüce’nin yanı sıra geçmiş dönem milletvekili Fevzi Yalçın, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Ataç: Hep yan yana ve omuz omuza olacağız

Toplantıda coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Ataç, yerel seçimlerde başarıya inandığını vurgularken, “20 yıldır buraya ne zaman gelsem, bizi sıcak bağrınıza bastınız. Birçok zaman birlikte olduk, Tepebaşı’mız ve Eskişehir’imiz çok kıymetli. Bu çatı altında çok güzel zamanlar yaşadık. Tepebaşı zor bir bölgedir ama insanlar ile aranızda güveni kurduğunuzda her şey çok güzel oluyor. 20 yılda aramızda en ufak bir sorun olmadan bugünlere geldik, Allah’a çok şükürler olsun. Tepebaşı’nı nereden aldık, nerelere getirdik. Ortaya böylesine güzel bir kent çıktı, bırakmaya kıyamıyorsunuz. Belediye hizmeti, ibadet gibidir. 20 yıl sonra farklı bir kadro ile karşınızdayız, cumhuriyetin 100. yılında kadın bir adayımız var. İnanın Ayşe Ünlüce aday olduğundan bu güne içimde en ufak bir şüphe yok. Biz adım adım bu başarıyı yakalayacağız. Ve seçimden sonra Eskişehir’de yeni bir anlayışla belediyecilik yapacağız. Bunu hep birlikte göreceğiz, sizlerle hep yan yana ve omuz omuza olacağız. Hiçbir engel tanımadan tıkır tıkır bu belediyeleri alacağız. Buralarda parayla iş yapmaya çalışanlar var. Bizim Eskişehir’imizi satın alamazlar. Eskişehirli öyle bir onurludur ki, o onurlarını hiçbir şeye değişmezler. O yüzden çok telaş etmeden ama sıkı çalışarak zaferi yeniden yaşayacağız” dedi.

“Hiçbir iş aksamadan devam edecek”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ise “Cumhuriyetin 100. yılında ilk defa Eskişehir’de bir kadın başkan adayı var büyükşehirde ve inşallah başkan da olacak. Sadece kadın olmak yetmez, ben aynı zamanda bir hukukçu olarak sivil toplumda çok emek verdiğim için bu görevi hak ettiğimi düşünüyorum. En önemlisi işin ehil birine verildiği için hak ettiğimi düşünüyorum. Şehirlerin artık zaman kaybetmeye tahammülü yok. O kadar hızlı gelişiyor, o kadar hızlı müdahale etmemiz gereken şeyler oluyor. Düşünün; ben 31 Mart akşamı seçimi kazandım, ertesi hafta mazbatayı aldım, Ahmet Başkanımızla birlikte. Belediyeye gittim ve hiçbir iş aksamadan devam edecek. Bu ne kadar güzel bir şey. Şehir için ne kadar güzel bir şans, şehir vakit kaybetmeyecek. Bu beni en şanslı kılan sebeplerden bir tanesi. Bu geldiğimiz noktada şehirde yaşanan büyük dönüşüme, mahallemizde yaşanan dönüşüme bile bakmak yeterli. Bu dönemde mahallemizin yolunu yaptık biliyorsunuz, umarım bu yaz yolumuzu Yukarı Söğütönü çıkışına kadar getireceğiz. Ve buranın adının da 100. Yıl olarak taçlanması, buraya çok yakıştı. 100. Yıl Bulvarı hepimize hayırlı olsun. Yaya yollarıyla, peyzajıyla, bisiklet yollarıyla, bundan sonraki bütün bulvarlarımız bu şekilde oluşsun. Parklarımız daha da güzelleşsin. Kentsel dönüşüm daha sağlıklı ilerlesin. İklim kriziyle mücadelede daha çok iş yapalım. Kadınlarımızın, gençlerimizin sorunlarını çözecek daha çok projeler yapalım diye buradayız. Çok daha güzel bir Söğütönü, çok daha güzel bir Tepebaşı, çok daha güzel bir Eskişehir inşa etmek için buradayız” diye konuştu.

Buluşmada mahalle sakinleri ve muhtarlar da söz alarak Başkan Ataç ve Ünlüce’ye başarı dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.